Contura
De tussenstand:
0
,-
Nog
dagen
-
9
2
Van der Vlugt
Schaap en partners
WERELDZ Eten
Nieuwenhuis
De Azalea
Remmerwaal
Ria van der Graaf
MCB Specials
Gerard
Red Geographic
The Copy Shop
AGC
Hair by Rootz
Titulaer & Westerterp
Van Tilburg - Bastianen DAF
Frizz ID
DKW Groep
Koorn op Implantaat
Boekhandel Vermeulen
Autobedrijf van Broekhoven
RECO
Van Gorzen Digital Colour Print
Geers Taxi
Plus Grinwis
Bakker Nagelkerke
Bakker Bogers
Ben Becker Internationaal Transportbedrijf BV
Bernaards Transport
Beddengroothandel John van Dijk
Intercombi

Geweldige opkomst en opbrengst bij sponsorloop Lodijke basisschool

20 april 2016

Woensdagmiddag 20 april liepen honderden kinderen van basisschool Lodijke in Bergen op Zoom hun benen uit het lijf voor het goede doel. Ze deden mee aan de sponsorloop die Roparunteam Altijd Eentje Te Veel organiseerde bij de school. Alle rondjes van de kinderen brachten totaal € 11.140,- op.
Van dat bedrag krijgt Altijd Eentje Te Veel € 6000,- De rest wordt verdeeld over andere goede doelen.

 
Alle groepen deden mee met de sponsorloop. De kinderen hadden zich prachtig versierd in allerlei kleuren. Er liepen zelfs bijna echte wilde dieren mee. Voor de groep die zich het mooiste verkleed had, was er een groepsprijs. Alle kinderen uit die groep krijgen een echte Roparunnerknuffel.

 
Roparunner van eigen kweek
Roparunteam Altijd Eentje Te Veel is heel blij met de opbrengst van de sponsorloop. Sigrid Noordijk is fietsster in het Roparunteam. Ze heeft zelf ook op de Lodijke gezeten. Sigrid: “Het is geweldig als je al die kinderen keihard ziet lopen om geld in te zamelen voor de Roparun, en dus voor mensen met kanker. Helemaal superleuk om deze sponsorloop hier op ‘m’n oude schooltje’ te organiseren. Dat maakt het voor mij extra bijzonder.”
 
Meerdere goede doelen
Het ingezamelde geld voor de sponsorloop en de opbrengst van de creatieve markt die in de school gehouden werd, was totaal € 11.140,-. Van dat bedrag is € 6000,- voor Roparunteam Altijd Eentje Te Veel. Sigrid: “Een enorm mooi bedrag! Ik word daar gewoon stil van. Al die Lodijke-kanjers verdienen een heel hard applaus!”

 
Nog meer acties
De sponsorloop op Lodijke is een van de acties van Roparunteam Altijd Eentje Te Veel om geld in te zamelen. Op 29 april is er een feest in feestcafé ’t Slik in de Steenbergsestraat in Bergen op Zoom. Daaraan voorafgaand is er een workshop Smartlappen Schrijven, ook voor het goede doel. En natuurlijk loopt het team in het Pinksterweekend de Roparun van Parijs naar Rotterdam.