Wegens COVID zijn veel van onze acties uitgesteld. Maar wat is het vat zit verzuurt niet! 

We organiseren komend jaar weer een aantal geweldige activiteiten zoals bijvoorbeeld een benefietavond, sponsorloop op basisscholen, verkoop op vrijmarkt en banketletters verkoop. Met als doel om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor zorg aan mensen met kanker.

Wij proberen mensen een bijdrage te laten leveren – hoe klein en in welke vorm dan ook – aan het goede doel van Stichting Roparun: Het bieden van zorg en ondersteuning aan mensen met kanker. Voorbeelden van doelen die de Roparun steunt, zijn inloophuizen, hospices of familiehuizen, maar ook hoofdhuidkoeling voor patiënten die chemokuur ondergaan of pruiken via de stichting Haarwensen.

Afgelopen activiteiten:

AETV-Run 2020
Rennen, wandelen, fietsen, paardrijden. Waar je het doet, met wie. Het maakt niet uit als je het maar tenminste 5 kilometer doet. Dat is het idee achter onze virtuele runs. Je moet het dan wel bewijzen met een foto, filmpje of wat dan ook. Wij sturen de deelnemers die overtuigend bewijs leverden een mooie medaille die deel uit maakt van een drieluik. De 2019 editie van de AETV-Run stond in het teken van startplaats Parijs. 2020 was de Rotterdam-editie. En in 2021 doen we de Landgraaf-editie.
Inmiddels hebben we een flinke AETV-Run-community met veel vaste deelnemers. Dat resulteerde in het mooie bedrag van € 8.518.

Oktober FestRun 2020
De AETV-Runs smaakten naar meer. Daarom hebben we in oktober een extra virtuele run georganiseerd: de Oktoberfest-Run. We hadden deze keer een extra toffe medaille in de vorm van een Duitse bierpul met bewegend deksel. Ook deze activiteit was weer een groot succes en bracht € 3.005 in het laatje voor ons goede doel.

Banketletters 2020
Aan familie, vrienden, collega’s en werkgevers verkochten we heerlijke banketletters. Ze kwamen van misschien wel de allerbeste banketletterbakker van heel Nederland. En dat was te merken. Ze gingen erin als koek. Aan het einde van de actie konden we € 1.755 op de rekening bijschrijven.

Golftoernooi 2020
Steeds meer teamleden spelen golf. Dat vraagt om een golfactiviteit voor de Roparun. Op de golfbaan in Roosendaal konden deelnemers een aantal holes lopen en zo punten verdienen. Daarnaast was er ook nog een behendigheidsspel: vanaf een afslagpunt op het terras de bal in een rubberband slaan die 25 meter verder in de vijver lag. Echt een verslavend spelletje. Er waren mooie en leuke prijzen te winnen en wij verdienden € 3.838 voor de Roparun. Niet slecht voor een eerste keer. In 2021 gaan we zeker door met dit evenement!

Paaschocola 2021
Tante Louise, een grote zorginstelling in Bergen op Zoom en omstreken, is de werkgever van Bart, een van onze teamleden. Overleg tussen Bart en de bestuurder van Tante Louise leverde een mooie actie op. We mochten Paasbonbons leveren voor alle bewoners, medewerkers en vrijwilligers. Dankzij een welwillende leverancier en heel veel logistieke arbeid van het team, zat iedereen bij Tante Louise er op z’n paasbonbons best bij en deze actie leverde ons € 5.177 op. Lekker!

Sponsorwerving 2020
Naast alle acties hebben we natuurlijk ook nog ‘gewoon’ onze sponsoren. Maar als je erover nadenkt is het helemaal niet zo gewoon. Het zijn Kanjers die ons vaak al jarenlang steunen. Dat doen ze op allerlei manieren. Alles bij elkaar waren ze goed voor € 7.800. Groot applaus voor onze sponsoren!!

Data voor de volgende activiteiten zijn:

26 september –  Het AETV Golftoernooi inschrijven Klik hier 
1 september t/m 15 oktober – AETV Run Landgraaf editie inschrijven klik hier