Naam: Bart van Huffel de Boeck
Geboortedatum: 03-04-1984
Woonplaats: Halsteren

Wie ben je: Ik ben Bart van Huffel kok bij tante Louise waar ik met veel plezier werk na jaren horeca te hebben gedaan en zelfstandig ondernemer ben geweest. In mijn vrije tijd doe ik graag darten in wedstrijd verband en ben ik vaak te vinden op de golfbaan. Samen met mijn vrouw Cindy houden wij van het bourgondische leven en nodigen wij regelmatig vrienden uit voor een gezellige avond

Hoe vaak heb je al meegedaan aan de Roparun, en welke functie(s) heb je gehad en welke functie ga je dit jaar uitoefenen?
Ik ga dit jaar voor de tweede keer mee op de route als basiskamp/catering  maar ben al langer op de achtergrond aanwezig geweest met het organiseren van verschillende evenementen en verkoop van producten voor de Roparun.

Wat is je reden tot deelname aan de Roparun?
Is moeilijk te beantwoorden maar als je eerst bij vele doorkomsten als toeschouwer aan de kant hebt gestaan en als ondernemer langs de route zat zie je wat voor moois de Roparun is, ook al zijn we met zoveel verschillende teams weg op route we doen het maar voor een ding en de saamhorigheid onderling is enorm groot maar toch ook de competitie onderling is top.
Verder ziet iedereen  wat deze ziekte allemaal veroorzaakt en het leed wat het met zich meebrengt, is het een kleine moeite om je in te zetten voor dit fantastische doel.
En hoe mooi is het om dit te doen samen met mijn vrouw.

Wat is je motto of lijfspreuk, wat zou je andere Roparunners mee willen geven.
Verder wil ik iedereen aanmoedigen om iets voor de Roparun te doen. Krijg je een kans om mee te gaan of betrokken te zijn bij een team “it’s a life changer “ De Roparun zelf is een uitputtingsslag maar ook zo mooi. Je leert je zelf kennen in allerlei emoties.