Naam: Cindy de Boeck van Huffel
Geboortedatum: 02-12-1977
Woonplaats: Halsteren

Wie ben je:
Ik ben Cindy de Boeck, getrouwd met Bart van Huffel .
Werkzaam als wijkzuster in Bergen op Zoom. Samen met mijn man genieten wij volop van het leven en zijn graag samen met vrienden voor een gezellige bourgondische avond. Ik dart in wedstrijd verband en sla graag een balletje op de golfbaan. Als Ontspanning ga ik regelmatig met een vriendin naar een wellnessresort.

Hoe vaak heb je al meegedaan aan de Roparun, en welke functie(s) heb je gehad en welke functie ga je dit jaar uitoefenen?
Ik ben al Meerdere jaren actief binnen de roparun, eerst meer op de achtergrond, en dit jaar mag ik voor de 3e keer mee als chauffeur/navigator.

Wat is je reden tot deelname aan de Roparun?
Mijn Neef is al jaren actief binnen de roparun als loper, en toen wij zelf nog een zaak hadden, zaten wij aan de route. Dit was altijd een hele belevenis en zo mooi om mee te mogen maken. Ik heb mijn neef altijd gesteund vanaf de zijlijn en toen ik zelf de kans kreeg om mee op de route te gaan, heb ik deze kans gelijk aangegrepen. Helaas heb ik zelf ook ervaren hoe het is om mensen te verliezen aan deze rotziekte, en 1 van mijn beste vriendinnetjes heeft moeten vechten tegen deze rot ziekte!
Hoe mooi is het dan om je in te mogen zetten, voor zo een mooi doel als dit?

Wat is je motto of lijfspreuk, wat zou je andere Roparunners mee willen geven.
Het is een ware uitputtingsslag maar zooo de moeite waard! Je bent helemaal op aan het einde van de run, maar ondanks dat geeft het een zeer voldaan gevoel.
Je werkt er Samen met je hele team aan om het doel te bereiken. Zonder het gehele team zal dit niet lukken. Dus of je nu loper, fietser, chauffeur, basiskamper, of noem maar op bent, zonder jouw bijdrage, ben je geen compleet team. Iedereen binnen het team is dus even belangrijk!