Naam: Elroy van Berkel
Geboortedatum: 15-11-84
Woonplaats: Roosendaal

Wie ben je:
Elroy van Berkel (35) uit Roosendaal. Getrouwd en vader van 2 kinderen Tijs (3jr) en Pim (5wkn). Werkzaam als ambulanceverpleegkundige in Bergen op Zoom. Ik ben al heel wat jaartjes bezig met sport, vooral hardlopen, fitness en survival run. Hierin vind ik een stukje ontspanning. Via mijn collega Twan ben ik in aanraking gekomen met AETV.


Hoe vaak heb je al meegedaan aan de Roparun, en welke functie(s) heb je gehad en welke functie ga je dit jaar uitoefenen?
Dit wordt voor mij de eerste keer als loper.

Wat is je reden tot deelname aan de Roparun?
Ik doe dit om geld in te zamelen voor onderzoek zodat er misschien in de toekomst zelfs mensen kunnen genezen van de ziekte. En daarbij doe ik het omdat het toch een prestatie is om met een heel team en daarbij bedoel ik iedereen de eindstreep te halen. Mij lijkt het een zeer leuke uitdaging.

Wat is je motto of lijfspreuk, wat zou je andere Roparunners mee willen geven.
Velle est posse ( willen is kunnen )