Naam: Esther van der Meer
Geboortedatum: 12-11-1968
Woonplaats: Den Haag

Wie ben je:
In het dagelijks leven ben ik senior medewerker Voorraadbeheer van ICT middelen bij de gemeente Den Haag. Ik heb 3 dochters en 1 zoon, allen zijn volwassen en nog thuis wonend. Mijn hobby’s zijn: wandelen en fotograferen en verder ben ik als verzorger/trainer op het voetbalveld te vinden.Hoe vaak heb je al meegedaan aan de Roparun, en welke functie(s) heb je gehad en welke functie ga je dit jaar uitoefenen?
Dit is mijn eerste jaar en ik ga mee als masseuse.

Wat is je reden tot deelname aan de Roparun?
Zelf van heel dicht bij meegemaakt wat deze ziekte met mensen kan doen. Ons gezin heeft 3 jaar terug vanuit Roparun een wel verdient weekje kunnen genieten in een huisje op een bungalowpark. We hebben toen super genoten en nu wil ik op deze manier weer iets terug doen.

Wat is je motto of lijfspreuk, wat zou je andere Roparunners mee willen geven.
We zijn er om elkaar te helpen, samen zijn we sterk.