Naam: Gérard van de Watering

Wie ben je? 
Gérard van de Watering 58 jaar uit Bergen op Zoom, woon samen met Jolanda en dochter Britt van 18.
Ik werk als Stafadjudant van de Koninklijke Luchtmacht op de Vliegbasis Woensdrecht als Hoofd van een opleidingsafdeling.
Vakanties, genieten van het leven en uiteraard Vastenavend vieren in ons Krabbegat. Al wel iets minder fanatiek dan wat jaren geleden
toen ik nog actief was in een Dweilband.

Hoe vaak heb je al meegedaan aan de Roparun en welke functie(s) heb je gehad? En welke functie ga je dit jaar uitoefenen?
In 2020 ga ik voor de 5e keer mee met de Roparun als chauffeur van het groepsbusje.

 

Wat is je reden tot deelname aan de Roparun?
Ik vind dit wel het minste wat ik kan doen voor onze zieke medemens. Ook ik ben net als zoveel anderen van heel dicht bij met deze verschrikkelijke ziekte geconfronteerd, mijn ouders, familie en goede vrienden vaak op een hele jonge leeftijd.
Meer drijfveren heb ik niet nodig om deze kleine inspanning te doen, als je dit vergelijkt met de strijd die mensen met deze ziekte moeten voeren, dan is de Roparun maar een peulenschil. In ons team is Heleen de groepsmotivatiebron. Iedereen in het team is even belangrijk niemand is belangrijker dan een ander, één van de belangrijkste redenen voor een Roparun team om goed te functioneren.

Wat is levensmotto?
Als je met je goudvis naar zwemles moet is er echt iets misgegaan, klinkt als een nietszeggende zin maar zegt eigenlijk heel veel als je er goed over na denkt.