Naam: Iris Meuldijk


Geboortedatum: 18 december 1975
Woonplaats: Goes


Wie ben je?
Iris Meuldijk (44) moeder van twee mooie dochters van 19 & 20, getrouwd met George en sinds kort woonachtig in Goes. Jaren geleden begonnen met hardlopen, en begin daar nu zelfs de lol van in te zien. Ik ben via mijn man bij AETV terecht gekomen, hij ging als eerste mee als chauffeur in 2015.Hoe vaak heb je al meegedaan met de Roparun en welke functie(s) heb je gehad? 
Ik heb twee keer eerder meegedaan in 2016 zou ik eerst als cateringmedewerkster meegaan maar ben uiteindelijk als loper gestart, helaas in 2e blok al wegens blessure uitgevallen. In 2017 zou ik wederom als loper meegaan maar werd getroffen door de ziekte van Lyme, hierdoor kon ik helaas voorlopig niet meer hardlopen. Ik ben toen 2 dagen voor vertrek gebeld met de vraag of ik als teamcaptain meewilde en zo geschiede. In 2018 er een jaartje tussenuit geweest en in 2019 werd ik gevraagd of ik Mariska bij de catering kon ondersteunen, daar hoefde ik geen seconde over na te denken. Want wat heb ik het gemist, glad to be back ?

Wat is je reden tot deelname aan de Roparun?
Ik heb mijn oma verloren aan deze vreselijke ziekte,en wil zo mijn steentje bijdrage om het leed van de mensen die lijden aan deze vreselijke ziekte en hun dierbare een beetje te kunnen verzachten.

Wat ik andere Roparunners mee wil geven ?
Geniet als of het je laatste dag is en Leef!!!