Naam: Jeroen van de Ven

Geboortedatum: 27-08-1996
Woonplaats: Roosendaal

Wie ben je?
Ik ben Jeroen van de Ven, 23 jaar en werkzaam als sportcoach bij Sportservice Noord-Brabant. Naast mijn werk, ben ik zelf ook altijd bezig met sport. Ik volleybal in competitieverband en daarnaast ga ik regelmatig een stuk fietsen.

Hoe vaak heb je al meegedaan aan de Roparun en welke functie(s) heb je gehad? En welke functie ga je dit jaar uitoefenen?
Dit is voor mij mijn eerste keer dat ik mee ga met de Roparun. Dit zal ik doen in de functie van chauffeur.

Wat is je reden tot deelname aan de Roparun?
Zoals het bij zo veel mensen het geval is, heb ik deze nare ziekte van dichtbij meegemaakt in de familie, maar ook bij vrienden. Als je hebt gezien wat deze ziekte veroorzaakt, weet je gewoon dat je alles eraan moet doen om te helpen!

Wat is je motto of lijfspreuk? Of wat zou je andere Roparunners mee willen geven?
‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’. Ondanks dat dit mijn eerste keer is, ga ik ervoor om samen met alle anderen weer iets moois neer te zetten!