Naam: Monique Videler – Papa

Geboortedatum: 02-04-1981
Woonplaats: Bergen op Zoom

Wie ben je?
Ik  woon samen met mijn man Dennis en onze hond Job in Bergen op Zoom. Sinds 2009 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij de Praktijk voor Fysiotherapie Sint Willebrord. In 2015 ben ik afgestudeerd als kinderfysiotherapeut.  Met veel plezier kan ik het werken met volwassenen en kinderen hier combineren.  Naast mijn werk ga ik graag hardlopen, fitnessen en wandelen met de hond.

Hoe vaak heb je al meegedaan aan de Roparun en welke functie(s) heb je gehad? En welke functie ga je dit jaar uitoefenen?
Twee keer eerder heb ik meegedaan aan de Roparun met Team Saska. Toen ben ik als fysiotherapeut/masseuse meegegaan. Dit jaar doe ik voor de 2e keer mee met Team Altijd Eentje Teveel en ga ik tevens als fysiotherapeut/masseuse helpen.

Wat is je reden tot deelname aan de Roparun?
Via mijn overbuurman hoorde ik dat er nog gezocht werd naar iemand die als fysiotherapeut mee zou willen gaan. Het is een mooi doel. Veel mensen kennen wel iemand die met deze ziekte te hebben of hebben gehad. Zo ook bij ons in de familie. Op deze manier kan ik toch een klein beetje mijn steentje kan bijdragen.