Naam: Nicole Zomer

Geboortedatum: 16-02-1990     
Woonplaats: Bergen op Zoom

Wie ben je:
Ik ben Nicole Zomer en ben werkzaam als fysiotherapeut. Naast mijn werk volg ik een vervolgopleiding tot dierenfysiotherapeut, waarvan ik in juni wil afstuderen. Ik hoop mijn werkzaamheden in de humane sector te kunnen combineren met het werk in de veterinaire wereld. Want daar ligt mijn hart wel. Ik ben een fanatiek beoefenaar van de paardensport en met name in de voltige sport. Dit heb ik op internationaal niveau beoefend tot en met 2014. Door drukte van studie en werk is het getraind worden nu aan het omslaan naar het trainen geven, wat ook erg leuk is. Andere hobby’s die ik graag beoefen zijn muziek maken en gezellige dingen doen met vrienden.


Hoe vaak heb je al meegedaan aan de Roparun en welke functie(s) heb je gehad? En welke functie ga je dit jaar uitoefenen?
Ik heb al drie keer meegedaan aan de Roparun als fysiotherapeut. Ook aankomend jaar ga ik weer mee als fysiotherapeut en ben ik voor het eerste jaar bestuurslid.                              

Waarom doe je mee aan de Roparun?
Ik vind de Roparun een geweldig initiatief voor zo’n goed doel. Het is een vreselijke ziekte en ondanks dat er al veel onderzoek gedaan wordt en de behandelingen steeds beter worden, sterven er jaarlijks nog teveel mensen aan deze nare ziekte. Het is super dat dit grote evenement georganiseerd wordt door een sportieve prestatie. Het motiveert veel mensen en ik ben blij dat ik nu ook daaraan mijn steentje kan bijdragen.

Wat is je motto of lijfspreuk? Of wat zou je andere Roparunners mee willen geven? 
Blijf je zelf uitdagen, lach iedere dag en live life to the fullest! 
Succes voor alle Roparunners en geniet van dit mooie evenement!