Naam: Niels Kleinschmidt


Geboortedatum: 18-05-1983    
Woonplaats: Halsteren


Wie ben je:
Ik ben Niels Kleinschmidt 36 jaar en werkzaam bij The Coatinc Company als IT support medewerker. Naast mijn werk ben ik tegenwoordig ook nog samen met Tessa trotse ouder van de liefste dochter ter wereld. Wij gaan met regelmaat naar buiten om onze hobby Geocaching te beoefenen. Dit proberen we het meeste met de fiets of te voet te doen. We houden beide van buiten zijn, daar hebben we elkaar per slot van rekening leren kennen. (Klimbos)


Hoe vaak heb je al meegedaan aan de Roparun en welke functie(s) heb je gehad?
En welke functie ga je dit jaar uitoefenen?

Dit jaar mag ik voor de 3e keer mee als chauffeur. Naast het buiten zijn heb ik altijd al een passie voor autorijden gehad en ben dan ook een paar jaar gediplomeerd directiechauffeur geweest.  
                           
Waarom doe je mee aan de Roparun?
In eerste instantie wist ik nooit goed te vertellen waarom je mee doet aan deze uitdaging.
Na mijn eerste vergadering bij dit team werd mij heel duidelijk wat die rot ziekte allemaal aanricht. Helaas heb ik in mijn omgeving mensen verloren die aan deze ziekte zijn overleden. Maar als je ziet wat je allemaal doet om dit evenement elk jaar weer te laten gebeuren, dan weet je gewoon dat je eigenlijk niet kan stoppen. Daarom blijf ik het team voorlopig nog vervelen met mijn aanwezigheid!

Wat is je motto of lijfspreuk? Of wat zou je andere Roparunners mee willen geven? 
De Roparun zelf is een uitputtingsslag, maar het is het zo waard om mee te MOGEN doen! Dus mocht je de kans krijgen, Pak hem!!
Oohja, en iedereen is even belangrijk tijdens dit weekend!