Naam: Patrick van Boven
Geboortedatum: 28-12-1972
Woonplaats: Goes

Wie ben je:
Patrick van Boven getrouwd met Arian en vader van Youp. Ik ben schilder en werk als zelfstandig ondernemer , en in mijn vrije tijd ga ik graag een rondje fietsen op de racefietsHoe vaak heb je al meegedaan aan de Roparun, en welke functie(s) heb je gehad en welke functie ga je dit jaar uitoefenen?
Ik heb 6 edities meegedaan  3x Parijs en 3x Hamburg als verzorger / masseur bij team GGZ Breburg groep en dit jaar bij ga ik deze taak weer op mij nemen.

Wat is je reden tot deelname aan de Roparun?De Roparun is natuurlijk een fantastisch evenement voor het goede doel  met  een grote sportieve uitdaging , zowel mentaal als fysiek  om iedereen  blessure vrij over de finish te krijgen. Om aan dit evenement weer mee te mogen doen  voor mensen die de palliatieve zorg nodig hebben, wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Wat is je motto of lijfspreuk, wat zou je andere Roparunners mee willen geven.
Denk aan  je familie, vrienden, mensen uit jouw omgeving  voor wie jij je inzet en geniet van een fantastisch weekend